Vi utför flyttstädning på Tjörn

Flyttstädning på Tjörn

Flyttstädning är vår specialitet, vi vet att en flytt innebär väldigt mycket arbete och alla vill i den här perioden fokusera på sitt nya boende. Anlitar du oss för flyttstädning på Tjörn kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss.

Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda. Därför erbjuder vi också alla våra kunder vår Kvalitetsgaranti.
Detta innebär att när du anlitar oss tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och att resultatet blir godkänt. De nya ägarna eller hyresvärden tar kontakt direkt med oss om de inte skulle vara nöjda med resultatet. Då kommer vi tillbaka och åtgärdar de brister och fel som de inte är nöjda med.

Vi utför professionell flyttstädning på Tjörn

Tjörn är via Tjörnbron anslutet till Stenungsund på fastlandet och via Skåpesundsbron till Orust i norr. Största tätorten är centralorten Skärhamn. Andra samhällen, tillika gamla fiskelägen, är till exempel Rönnäng, Klädesholmen, Kyrkesund och Bleket. I nordost, nära Tjörnbron, finns Myggenäs. Billströmska folkhögskolan med kulturprofil ligger mitt på Tjörn. På Mjörn vid norra Tjörn finns förutom en skalbank och vacker natur även Sundsby säteri som på 1600-talet ägdes av Margareta Huitfeldt, mest känd genom donationer, myter och sägner.

Vi har många flyttstädningar i Tjörns olika delar.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha gratis offertförslag eller liknande. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt!

Fyller du i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Behöver ni hjälp med flyttstäd på Tjörn?

Du når oss på tel.nr. 0303-54100

  • Äldreboende Tjörn
  • Dödsbo Tjörn
  • Byggstäd Tjörn

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!

Gratis Offertförfrågan