OMRÅDEN

Områden för Flyttstädning

Välkommen till oss på Stenungsunds Flyttstäd! Flyttstädning är vår specialitet och vi garanterar att du blir nöjd med våra tjänster.
Vi vet att en flytt innebär väldigt mycket arbete och alla vill i den här perioden fokusera på sitt nya boende. Anlitar du oss kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss. Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna sägarna blir nöjda. Därför erbjuder vi också alla våra kunder vår Städgaranti. Detta innebär att när du anlitar oss tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och att resultatet blir godkänt. Vi sköter dessutom kontakterna med den nya hyresvärden/ägaren. Om dessa inte skulle vara nöjda med resultatet kan de kräva att brister och fel åtgärdas och vi kommer att utföra arbetet. När du anlitar oss tar vi på oss allt arbete från början till slut!
Även om de flesta av våra kunder finns i och i närheten av Stenungsund så som till exempel i: Jörlanda, Norum, Spekeröd och Ucklum är vi verksamma på fler orter längre bort från Stenungsund också. Nedan kan du se fler platser där vi utför flyttstädningar. Självklart städar vi på ännu fler orter och i synnerhet mellan de nämnda.
Tjörn, Orust, Kungälv, Stora Höga, Svenshögen, Ödsmål, Kode m fl.
Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha offertförslag eller liknande. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt!

Du når oss på tel.nr. 0303-54100

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!

Gratis Offertförfrågan